Taie fructe cu Fruit Ninja pe iPhone

Articol din categoria [ Jocuri, iPhone ]

A apărut mania aia molipsitoare între pasionații de gadgeturi atunci când vine vorba de un anume joc. La un moment dat toată lumea era nebuna dupa Angry Birds (și încă mai sunt mulți), dar am observat că mai este un joc care are aproape la fel de mult succes, și anume Fruit Ninja. Un joc în care trebuie să tai toate fructele care-ți apar pe ecran (fiind lansate nu știu de unde), și printre care mai apar și bombe plasate astfel încât să te încurce.

Cu toate că nu e ceva ieșit din comun, e destul de atractiv pentru toată lumea și nu mă mir că are lipici, din moment ce este și varianta pentru PC.
Pentru iPhone mi-am instalat varianta demo, în care nu-mi pot debloca toate chițibușurile și în care scorul maxim pe care pot să-l fac este 125.

Demo Video:


Alte articole:

Evalueaza acest articol:
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
Popularitate: 3,124 vizualizari
Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa lasi un comentariu, sau un trackback de pe propriul tau site.

5 Comentarii la “Taie fructe cu Fruit Ninja pe iPhone”

 • 30 august, 2011, 16:02

  Depinde la ce mod joci. Mie-mi place foarte mult arcade. E cu combinaţii de fructe şi cu o grămadă de “fructe norocoase” care-ţi oferă tot felul de avantaje. Am facut vreo 512 puncte înainte de a-mi instala Android 2.3.3 ;D. Acum, deşi l-am instalat, nu am jucat deloc.

 • 30 decembrie, 2011, 11:59

  imi place foarte mult jocul acesta este minunat! am o prietena care nu are iphone dar are jocul fruit ninja….. il vreau si eu! :(( Eu nu am iPahone si nu am jocul asat, as vrea sa il am ! :d bn pa…:-h

 • 30 ianuarie, 2012, 12:58

  Este foarte interesant acest joc dar daca stai prost cu nervii este posibil ca telefon sa se faca o mie de bucati :)

 • 12 aprilie, 2012, 22:02

  Am facut 914 la arcade mode si 540 la classic mode

 • 16 aprilie, 2012, 22:23

  Initial ziceam “ce e si prostia asta?!”, dar un joc a fost suficient ca sa ma cucereasca! :))

Adauga un comentariu!

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »